Universifly

Proiectul ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI
prin care s-a înființat Școala de Stewardese Cluj
s-a finalizat cu succes în luna decembrie 2015

Continuarea acestui proiect o reprezintă UniversiFLY – EASA Flight Attendant School, care va oferi șanse reale de instruire și angajare a tuturor celor care doresc “să fie la înălțime”!
Pentru detalii vizitați www.universifly.com!

Mediatizare

Conferințe

Conferință lansare proiect

Conferința de lansare a proiectului „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!” a avut loc în data de 28.05.2014, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

În cadrul Conferinței de lansare, Managerul de proiect, doamna Steluța Racolța, a prezentat activitățile proiectului care vor fi desfășurate în cele 18 luni de implementare, respectiv în perioada 1 mai 2014 - 1 noiembrie 2015. De asemenea, au fost prezentate obiectivele proiectului, precum și detalii referitoare la selecția grupului țintă, desfășurarea cursurilor de specializare și calificare în ocupația de Însoțitor de bord, locațiile de implementare, condițiile de eligibilitate, echipamentele și materialele specifice necesare derulării cursurilor.

La Conferință au participat membrii echipei de implementare a proiectului, persoane cu experiență în domeniul aviației civile, precum și tinere interesate de specializarea/ calificarea în ocupația de Însoțitor de bord.

Galerie foto

Conferință lansare proiect