Universifly

Proiectul ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI
prin care s-a înființat Școala de Stewardese Cluj
s-a finalizat cu succes în luna decembrie 2015

Continuarea acestui proiect o reprezintă UniversiFLY – EASA Flight Attendant School, care va oferi șanse reale de instruire și angajare a tuturor celor care doresc “să fie la înălțime”!
Pentru detalii vizitați www.universifly.com!

Mediatizare

Comunicate de presă

Comunicat de presă semnare contract

Cluj-Napoca, 30 Aprilie 2014

Comunicat de presă
SEMNARE CONTRACT DE FINANȚARE
PENTRU PROIECTUL „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”

Astăzi, 30 Aprilie 2014, S.C. RSC CONSULTING S.R.L., în calitate de Solicitant, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul POSDRU „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”.

Prin acest proiect vom oferi posibilitatea ca 400 de tinere românce să urmeze cursuri de calificare în ocupația de însoțitor de bord. Cursantele vor fi recrutate și selectate din localități de pe întreg teritoriul țării și vor fi instruite la Cluj-Napoca.

Prin proiectul „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!” se vor pune bazele constituirii unei școli private de formare profesională în ocupația de însoțitor de bord. Participarea la cursurile de calificare organizate în cadrul proiectului le va oferi tinerelor o șansă incontestabilă în ceea ce privește dezvoltarea unei cariere în domeniul aviației civile, putând profesa în orice stat membru UE.

În perioada următoare, vor fi disponibile informații detaliate referitoare la activitățile proiectului, atât pe un website dedicat proiectului, cât și pe www.rsc-consulting.ro . De asemenea, vom publica toate detaliile cu privire la criteriile de selecție a viitoarelor cursante, documentele necesare pentru înscrierea la cursuri, precum și calendarul de desfășurare a cursurilor.

Astfel, acest proiect completează activitățile de recrutare și selecție de însoțitor de bord pentru companiile de aviație din Orientul Mijlociu, care au fost desfășurate în ultimii doi ani de S.C. RSC CONSULTING S.R.L.


Persoană de contact:

Ing. dipl. Racolța Steluța
Manager de proiect

Director general S.C. RSC CONSULTING S.R.L.
Tel.: 0264 596161, 0744 623582
Email: office@rsc-consulting.rosteluta.racolta@rsc-consulting.ro 

Galerie foto

Comunicat de presă semnare contract

Descarcă