Universifly

Proiectul ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI
prin care s-a înființat Școala de Stewardese Cluj
s-a finalizat cu succes în luna decembrie 2015

Continuarea acestui proiect o reprezintă UniversiFLY – EASA Flight Attendant School, care va oferi șanse reale de instruire și angajare a tuturor celor care doresc “să fie la înălțime”!
Pentru detalii vizitați www.universifly.com!

Mediatizare

Comunicate de presă

Comunicat de presă selecție Suceava

COMUNICAT DE PRESÄ‚
21 August 2014
Selecție de candidate pentru cursuri gratuite
de Însoțitor de bord la Suceava în 24 septembrie

 

Societatea clujeană de resurse umane SC RSC CONSULTING SRL, organizează în data de 24 septembrie 2014, la Suceava, o selecție de candidate pentru cursuri gratuite de Însoțitor de bord, în cadrul proiectului “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, cofinanțat de FSE prin POSDRU.

Pot participa la acest eveniment tinere cu domiciliul în localități din regiunea Nord-Est, chiar și din alte regiuni de dezvoltare din România, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 ani, cu o stare de sănătate foarte bună, înălțime minimă de 1,60 m și aspect fizic plăcut.

Pentru înscrieri pot accesa site-ul www.scoala-stewardese.ro, până în data de 18 septembrie 2014.

Selecția de candidate va avea loc la Hotel Zamca din Suceava și constă în parcurgerea a două etape: o probă eliminatorie ce implică susținerea unui test scris în limba engleză. Tinerele care promovează cu succes această etapă, vor participa și la un interviu în limba engleză, probă definitorie pentru admiterea lor la cursurile de calificare/specializare în ocupația de Însoțitor de bord.

Selecția candidatelor va continua și în orașele Craiova (noiembrie 2014), București (ianuarie 2015), Timișoara (martie 2015), Pitești (mai 2015), Brașov (iunie 2015), Galați (iulie 2015).

Toate cursurile de calificare/specializare se vor desfășura exclusiv la Cluj Napoca, iar cursantele cu domiciliul în afara județului Cluj vor beneficia gratuit de masă și cazare.

Cursurile de formare profesională vor consta în ore de teorie și de practică, în conformitate cu prevederile Autorității Naționale pentru Calificări (ANC) și ale Autorității Aeronautice Civile Române (AACR). După absolvire, tinerele vor obține Atestatul de membru al echipajului de cabină, recunoscut în toate țările membre ale Uniunii Europene.

Proiectul “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, implementat de compania RSC CONSULTING, se derulează până în octombrie 2015 și are ca scop calificarea/specializarea a 564 de tinere românce în ocupația de Însoțitor de bord. Principalul beneficiu pentru absolvente constă în faptul că se oferă gratuit accesul la instruire într-o ocupație bine plătită, care le oferă șanse reale de angajare în posturi disponibile la companii de aviație.

 

Manager proiect
Ing. dipl. Racolța Steluța
Tel.: 0264 596161, 0744 623582
Email: steluta.racolta@rsc-consulting.ro

Adauga un comentariu

Galerie foto

Comunicat de presă selecție Suceava

Descarcă