Universifly

Proiectul ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI
prin care s-a înființat Școala de Stewardese Cluj
s-a finalizat cu succes în luna decembrie 2015

Continuarea acestui proiect o reprezintă UniversiFLY – EASA Flight Attendant School, care va oferi șanse reale de instruire și angajare a tuturor celor care doresc “să fie la înălțime”!
Pentru detalii vizitați www.universifly.com!

Mediatizare

Comunicate de presă

Comunicat de presă selecție Cluj-Napoca

COMUNICAT DE PRESÄ‚

28 Iulie 2014

142 de tinere selectate de RSC CONSULTING pentru cursul gratuit de însoțitor de bord


228 de candidate s-au prezentat la prima sesiune de selecție pentru cursul gratuit de Însoțitor de Bord, organizată de RSC CONSULTING la Cluj-Napoca în zilele de 21 și 22 iulie 2014, în cadrul proiectului cu finanțare europeană “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”.

După etapa finală de evaluare au fost admise la cursuri 142 de tinere. Acestea au trecut printr-o probă eliminatorie, care a constat într-un test scris în limba engleză. După acest test a urmat interviul, care, de asemenea, a fost susținut în limba engleză.

Miercuri, 23 iulie, au fost afișate rezultatele finale ale selecției pe pagina oficială a companiei www.rsc-consulting.ro, respectiv pagina de facebook www.facebook.com/RSC.CONSULTING.

Tinerele admise vor participa gratuit la cursuri de formare profesională în ocupația de Însoțitor de bord, ce vor consta în ore de teorie și de practică.

Prin intermediul proiectului cofinanțat prin POSDRU, tinerelor care nu au domiciliul în județul Cluj li se va asigura gratuit atât cazarea cât și masa.

Procesul de selecție a candidatelor se va derula la nivel național. Astfel, în perioada de implementare a proiectului se vor mai organiza sesiuni de selecție și în orașele Suceava (septembrie 2014), Craiova (noiembrie 2014), București (ianuarie 2015), Timișoara (martie 2015), Pitești (mai 2015), Brașov (iunie 2015), Galați (iulie 2015).

 

Manager proiect
Ing. dipl. Steluța Racolța