Universifly

Proiectul ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI
prin care s-a înființat Școala de Stewardese Cluj
s-a finalizat cu succes în luna decembrie 2015

Continuarea acestui proiect o reprezintă UniversiFLY – EASA Flight Attendant School, care va oferi șanse reale de instruire și angajare a tuturor celor care doresc “să fie la înălțime”!
Pentru detalii vizitați www.universifly.com!

Mediatizare

Comunicate de presă

Comunicat de presă informare inițială proiect

Cluj-Napoca, 8 Mai 2014

COMUNICAT DE PRESÄ‚

„ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”
printr-un proiect cu finanțare europeană nerambursabilă

În data de 2 Mai 2014 s-a demarat implementarea proiectului POSDRU „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”.

Persoanele din grupul țintă care vor beneficia de activitățile proiectului vor fi femei selectate din toată țara. Sesiunile de prescreening se vor derula în 8 orașe importante din România: Cluj-Napoca, București, Suceava, Timișoara, Craiova, Brașov, Galați și Pitești.

Prin acest proiect S.C. RSC CONSULTING S.R.L. va furniza, începând cu luna iulie 2014, cursuri gratuite de calificare sau specializare în ocupația de însoțitor de bord.

Cursurile vor fi acreditate în concordanță cu legislația formării profesionale a adulților, respectiv de către Autoritatea Națională pentru Calificări, cât și a ocupațiilor din domeniul aviației, de către Autoritatea Aeronautică Civilă din România.

Aceste cerințe întrunite de către SC RSC CONSULTING SRL, le vor conferi absolventelor certificatele necesare să acceadă la joburi vacante de însoțitori de bord la companii de aviație din orice stat membru al U.E.

Prin resursele alocate proiectului "ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!" necesare derulării cursurilor, se vor acoperi și cheltuielile de cazare și masă ale cursanților.

Proiectul susține consolidarea principiului egalității de șanse atât la nivelul societății civile, cât și cu scopul de a crește șansele de ocupare ale femeilor, dar și accesul egal la construirea unei cariere profesionale.

Proiectul va avea un site propriu unde se vor afișa toate informațiile legate de implementare, procedura de înscriere la cursuri, dar și referitoare la modalitățile de conectare la o rețea profesională care va fi realizată în proiect.

Perioada de implementare este de 18 luni, până în octombrie 2015.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 5.661.547 lei, din care 5.378.469 lei este asistență nerambursabilă, iar 283.077,85 este contribuția RSC CONSULTING.

Proiectul POSDRU/144/S/6.3./126726 este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-20013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenție 6.3 „Promovarea egalității de șanse pe piața muncii”.


Persoană de contact:

Ing. dipl. Racolța Steluța
Manager de proiect

Director general S.C. RSC CONSULTING S.R.L.
Tel.: 0264 596161, 0744 623582
Email: office@rsc-consulting.ro; steluta.racolta@rsc-consulting.ro