Universifly

Proiectul ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI
prin care s-a înființat Școala de Stewardese Cluj
s-a finalizat cu succes în luna decembrie 2015

Continuarea acestui proiect o reprezintă UniversiFLY – EASA Flight Attendant School, care va oferi șanse reale de instruire și angajare a tuturor celor care doresc “să fie la înălțime”!
Pentru detalii vizitați www.universifly.com!

Mediatizare

Comunicate de presă

Comunicat de presă - Selecție Sibiu, 26 mai 2015

COMUNICAT DE PRESĂ
Selecție de candidate pentru cursuri GRATUITE de „Însoțitor de bord”


Societatea clujeană RSC CONSULTING – organizație de pregătire de însoțitori de bord acreditată de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR)

organizează la SIBIU o sesiune de selecție de candidate pentru cursurile GRATUITE de "Însoțitor de bord", în cadrul proiectului “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, derulat prin intermediul unei finanțări POSDRU. Selecția va avea loc marți, 26 mai 2015, la Hotel Continental Forum, din Piața Unirii, nr.10, începând cu ora 14.00.

Procedura de selecție a candidatelor pentru cursurile GRATUITE de “Însoțitor de bord”, se deruleză în două etape. Prima etapă este o probă eliminatorie care constă într-un test scris în limba engleză. Candidatele care reușesc să treacă de această etapă vor putea susține un interviu în limba engleză, cu recrutorii RSC CONSULTING.

Sibiencele, dar și tinerele din întreaga țară, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care întrunesc condițiile pentru a profesa în această ocupație, sunt invitate să se înscrie la această selecție, pe site-ul http://www.scoala-stewardese.ro.

Școala de însoțitori de bord RSC CONSULTING, înființată prin proiectul “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!” a demarat anul trecut, în luna mai și se va finaliza în octombrie 2015.

Obiectivul principal al proiectului vizează calificarea a 564 de tinere românce în ocupația de “Însoțitor de bord”. Principalul beneficiu pentru absolvente constă în faptul că primesc acces gratuit la o calificare într-o ocupație bine plătită și căutată pe piața aviației civile, care le asigură șanse reale de angajare în posturi disponibile la companii de aviație civilă.

Cursurile de calificare se desfășoară exclusiv la Cluj Napoca. Tinerele cu domiciliul înafara județului Cluj, care vor fi declarate admise, vor beneficia de gratuitate la cazare și două mase pe zi, pe parcursul întregii perioade de formare profesională (3 luni).

Cursurile de formare profesională constau în ore de teorie și de practică, în conformitate cu prevederile Autorității Naționale pentru Calificări (ANC) și ale Autorității Aeronautice Civile Române (AACR). După absolvire, tinerele vor putea susține examenul pentru obținerea Atestatului de membru al echipajului de cabină, recunoscut în toate țările membre ale Uniunii Europene.

 

Manager de proiect
Ing. dipl. Racolța Steluța
22 Mai 2015