Universifly

Proiectul ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI
prin care s-a înființat Școala de Stewardese Cluj
s-a finalizat cu succes în luna decembrie 2015

Continuarea acestui proiect o reprezintă UniversiFLY – EASA Flight Attendant School, care va oferi șanse reale de instruire și angajare a tuturor celor care doresc “să fie la înălțime”!
Pentru detalii vizitați www.universifly.com!

Mediatizare

Comunicate de presă

Comunicat de presă - Prima promoție de absolvente

COMUNICAT DE PRESÄ‚
19 decembrie 2014

Prima promoție de absolvente a
organizației de pregătire a membrilor echipajului de cabină RSC CONSULTING,
Cluj-Napoca

Ieri, 18 decembrie 2014, RSC CONSULTING, organizație de pregătire a membrilor echipajului de cabină acreditată de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR), cu numărul RO/OP-CC – 05/1, a susținut ceremonia de absolvire a primei promoții de Membri ai echipajului de cabină/ Însoțitori de bord.


Cele 76 de absolvente au parcurs cu succes toate materiile de instruire teoretică și pregătire practică, conform Regulamentului 290/2012 al UE, respectând atât cerințele AACR, cât și pe cele ale Autorității Naționale pentru Calificări (ANC).


Statutul de absolvente ale unei organizații de pregătire acreditate de către AACR le conferă acestor tinere dreptul de a participa la examinarea finală pentru obținerea atestatului de membru al echipajului de cabină, organizată de AACR la București. Prima sesiune de examinare este programată la mijocul lunii ianuarie 2015.


Echipa de implementare a proiectului „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, ID 126726 consideră că pregătirea absolventelor este temeinică, mai ales în condițiile în care instruirea teoretică și practică s-a desfășurat sub coordonarea și îndrumarea unor instructori/formatori acreditați AACR, veniți la Cluj-Napoca din București, exclusiv pentru a furniza cursuri specifice, în cadrul RSC CONSULTING.


Următoarele grupe de cursante sunt programate pentru începutul lunii ianuarie 2015. Înscrierile la cursurile gratuite continuă și se pot face pe site-ul www.scoala-stewardese.ro.


Proiectul „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, implementat de compania RSC CONSULTING, se derulează până în octombrie 2015 și are ca scop calificarea/specializarea a 564 de tinere românce în ocupația de Membru al echipajului de cabină/Însoțitor de bord. Principalul beneficiu pentru absolvente constă în faptul că li se oferă accesul gratuit la calificarea într-o profesie bine plătită și căutată pe piața aviației civile.

 

Persoană de contact:
Ing. dipl. Racolța Steluța
Manager de proiect

Administrator S.C. RSC CONSULTING S.R.L.
Tel.: 0264 596161, 0744 623582
Email: stewardese@rsc-consulting.ro; steluta.racolta@rsc-consulting.ro