Universifly

Proiectul ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI
prin care s-a înființat Școala de Stewardese Cluj
s-a finalizat cu succes în luna decembrie 2015

Continuarea acestui proiect o reprezintă UniversiFLY – EASA Flight Attendant School, care va oferi șanse reale de instruire și angajare a tuturor celor care doresc “să fie la înălțime”!
Pentru detalii vizitați www.universifly.com!

Mediatizare

Comunicate de presă

Comunicat de presă - Selecție Craiova (post-eveniment)

COMUNICAT DE PRESĂ
Selecţie de candidate la Craiova, pentru cursuri gratuite de Însoțitoare de bord

Tinerele din Craiova care aspiră la profesia de Însoțitoare de zbor au avut ocazia de a participa la selecția organizată, în 5 Mai, de societatea clujeană RSC CONSULTING, în cadrul proiectului “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, cofinanțat prin POSDRU. Candidatele au parcurs două etape: proba eliminatorie care a constat în susținerea unui test scris în limba engleză, și proba interviului în limba engleză, cu recrutorii RSC Consulting. La selecția de la Craiova au participat în special tinerele cu domiciliul în localitățile din regiunea Sud-Vest, dar nu numai. Candidatele au vârsta cuprinsă între 18 şi 35 ani, o stare de sănătate foarte bună și înălţimea minimă de 1,60 m.

22 de candidate au trecut de proba eliminatorie și urmează ca anunțul final privind admiterea lor la cursurile gratuite de Însoțitoare de bord se fie postat pe site-ul www.scoala-stewardese.ro, precum și pe pagina de facebook dedicată proiectului în 7 Mai.

Societatea clujeană RSC CONSULTING a organizat, până în prezent, mai multe evenimente de selecție de candidate pentru profesia de stewardese, în regiunile de dezvoltare: Centru, Nord-Vest, Nord-Est, Sud, Vest, București-Ilfov. Procesul de selecție va continua în oraşele Galați (iunie 2015) și Cluj-Napoca (iulie 2015). Toate cursurile de calificare/specializare se desfăşoară exclusiv în Cluj Napoca, iar cursantele cu domiciliul în afara județului Cluj beneficiază, gratuit, de cazare și masă.

Cursurile de formare profesională constau în ore de teorie și de practică, în conformitate cu prevederile Autorității Naționale pentru Calificări (ANC) și ale Autorității Aeronautice Civile Române (AACR). După absolvire, tinerele vor susține examenul de Atestat de membru al echipajului de cabină, care este recunoscut în toate țările membre ale Uniunii Europene.

Peste 200 de tinere romance au absolvit, până în prezent, cursurile de calificare/specializare furnizate de RSC CONSULTING, obținând și atestatul de membru al echipajului de cabină care le oferă șanse reale de angajare în posturi disponibile la companii de aviație. Proiectul “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, implementat de Școala de însoțitori de bord RSC CONSULTING, se derulează până în octombrie 2015 și are ca scop calificarea/specializarea a 564 de tinere românce în ocupația de Însoțitor de bord.

Manager proiect
Ing. dipl. Racolţa Steluţa
Tel.: 0264 596161, 0744 623582
Email: steluta.racolta@rsc-consulting.ro