Universifly

Proiectul ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI
prin care s-a înființat Școala de Stewardese Cluj
s-a finalizat cu succes în luna decembrie 2015

Continuarea acestui proiect o reprezintă UniversiFLY – EASA Flight Attendant School, care va oferi șanse reale de instruire și angajare a tuturor celor care doresc “să fie la înălțime”!
Pentru detalii vizitați www.universifly.com!

Mediatizare

Comunicate de presă

Comunicat de presă Selecție grup țintă

COMUNICAT DE PRESÄ‚
18 Iulie 2014

Referitor: Selecție candidate la Cluj-Napoca pentru cursuri gratuite de însoțitoare de bord

Societatea RSC CONSULTING demarează, luni 21 iulie, la Cluj-Napoca, procedura de selecție a grupului țintă, în cadrul proiectului “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, cofinanțat de FSE prin POSDRU.
Selecția constă în parcurgerea a două etape: o probă eliminatorie ce implică susținerea unui test scris în limba engleză. Dacă trec de această etapă, concurentele trebuie să participe și la un interviu în limba engleză, probă definitorie pentru admiterea lor la cursurile de calificare în ocupația de însoțitoare de bord.
Până în prezent s-au înscris în cadrul acestui proiect peste 730 de candidate, iar la probele de selecție de la Cluj-Napoca au confirmat participarea peste 300 de fete, repartizate în cele două zile alocate acestei etape. Procesul de selecție va avea loc în zilele de luni (21.07.2014) și marți (22.07.2014), de la ora 8:00, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.
Selecția candidatelor va continua și în orașele Suceava (septembrie 2014), Craiova (noiembrie 2014), București (ianuarie 2015), Timișoara (martie 2015), Pitești (mai 2015), Brașov (iunie 2015), Galați (iulie 2015). Trebuie precizat, însă, că toate cursurile de calificare se vor desfășura exclusiv la Cluj Napoca. Timp de trei luni, durata derulării unei serii de calificare, candidatele din alte județe decât Cluj vor beneficia gratuit de masă și cazare în municipiul Cluj-Napoca.
Cursurile de formare profesională vor consta în ore de teorie și de practică, în conformitate cu prevederile Autorității Naționale pentru Calificări (ANC) și ale Autorității Aeronautice Civile Române (AACR). După absolvire, fetele vor obține Atestatul de membru al echipajului de cabină, recunoscut în toate țările membre ale Uniunii Europene.
Proiectul “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, implementat de compania RSC CONSULTING, se derulează pe o perioadă de 18 luni și are ca scop calificarea a 564 de tinere românce în ocupația de însoțitoare de bord. Principalul beneficiu pentru absolvente constă în faptul că se oferă gratuit accesul la o calificare pentru o profesie căutată pe piața aviației civile, bine plătită, care le oferă șanse reale de angajare în posturi disponibile la companii de aviație.

Manager proiect
Ing. dipl. Racolța Steluța

Galerie foto

Comunicat de presă Selecție grup țintă